İş Bankası'nın Mart ayındaki promosyon kazananı, cepleri 34.025 TL ile zenginleştirecek olan kişi olarak duyuruldu. 2024 yılında, emekliler ve çalışanlar, maaşlarına ek olarak alacakları her bir ek ödeme hakkında araştırmalarını sürdürüyorlar.

Bankaların sunduğu kampanyalar, hükümet veya belediyeler tarafından sağlanan desteklerin yanı sıra belirli koşulları karşılayan promosyon ödemeleri de dikkat çekiyor. 2024 maaş zamlarının ardından bankaların emeklilere sunduğu promosyon güncellemeleri takip edilirken, çalışanlar da kurumları tarafından sağlanan promosyon mutabakatlarını merak ediyorlar.

Bu zamana kadar verilen en yüksek promosyon miktarı açıklandı! Mart ayında cepler bayram edecek!

2023'te Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı öğretmenler ve personel, promosyonlarla ilgili ilgi odağı olurken, düşük ödemeler de tepkilere neden oluyordu. 2024'e girilmesiyle birlikte, Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı kurumlar arasında yapılan promosyonlar rekor seviyelere ulaşıyor. Özellikle Şubat-Mart promosyonları, 30 bin lirayı aşan ödemeleriyle personeli sevindiriyor.

Maaş promosyonlarıyla ilgili açıklamalar, kurumlar tarafından gün gün duyurulan ihale sonuçları resmi sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşılıyor. En son yapılan anlaşma, personel başına 34.025 TL promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. Geçtiğimiz hafta, Kahta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından maaş ihalesi başlatıldı. İhaleye birçok banka katılırken, en yüksek teklifi veren banka ile anlaşma sağlandığı ifade ediliyor.

Kahta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen maaş ihalesinde İş Bankası'nın kazandığı açıklandı. İş Bankası, personele kişi başı olarak 34.025 TL ödeme yapacak.

Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Banka Promosyon ihalesi, İş Bankası Kahta Şubesinin en yüksek teklifiyle sonuçlandı." dedi. İş Bankası, Kahta Milli Eğitim Müdürlüğü personeline 24.025 TL ödeme yapacak.