19 Eylül 2024 Perşembe
DOLAR 34.02 ₺
EURO 38.05 ₺
STERLIN 45.32 ₺
G.ALTIN 2,827.64 ₺
BTC 61,929.95 $
ETH 2,389.06 $
BİST 9,975.61

Kripto Para Piyasasında Son Durum Nedir? Yükseliş Devam Edecek Mi? İşte Güncel Haberler..

Ekonomi
Yayınlama: 18 Mart 2024 Pazartesi 18:33 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Emircan S.

Kripto piyasasının anlık güncel haberlerini sizler için derledik.. Bu ve benzeri haberler için bizi takipte kalın..

Kripto Para Piyasasında Son Durum Nedir? Yükseliş Devam Edecek Mi? İşte Güncel Haberler..

Son günlerde rekor yükseliş sağlayan kripto para piyasasında bugün güncel son durum nedir gelin birlikte öne çıkan detayları kontrol edelim..

Ethereum arzında son zamanlarda ciddi bir düşüş yaşandı, bu da Ağustos 2022'den beri en düşük seviyeye ulaşılmasına neden oldu. Ultra.money verilerine göre Ethereum arzı, son 30 günde yıllık %0,872 oranında azaldı; Dencun sonrası düşüş oranı ise %0,246 oldu. Ethereum ağındaki artan aktivite, yüksek işlem maliyetlerine yol açtı ve buna bağlı olarak daha fazla fee yakıldı.

Kripto Para Piyasasında Son Durum Nedir? Yükseliş Devam Edecek Mi? İşte Güncel Haberler..

Dencun'dan bu yana yaklaşık 1,12 milyondan az Ethereum piyasaya sürülürken, neredeyse 1,56 milyon Ethereum yakıldı, bu da neredeyse 446.000 Ethereum veya yaklaşık 1,62 milyar dolarlık net bir değer kaybına işaret etti.

Aptos Labs ve Google Cloud, blok zinciri oyunlarında devrim yaratacak bir geliştirme paketi olan Aptos GameStack'i piyasaya sürdü.

Bu paket, Web3 teknolojilerinin oyunlara entegrasyonunu basitleştirerek hem geliştiriciler hem de oyuncular için blok zinciri oyunlarını daha erişilebilir ve keyifli hale getirmeyi amaçlamaktadır. Unity için Aptos SDK ve sorunsuz oturum açma çözümleri gibi gelişmiş araçlar sunan Aptos GameStack, sektörde büyük bir heyecan yarattı.

Solana ağındaki memecoin trendi, haftanın sonunda Ethereum'un ana rakibinin hacminin 3,79 milyar doları aşmasına neden oldu.

Solana ağındaki aktif adreslerin sayısındaki artış, sürekli yükselen bir eğilim olarak dikkat çekiyor. Öte yandan, bu hafta Cuma günü, aktif adreslerde 1,2 milyon adet tespit edildi, bu da 2022 Haziran'ından beri görülen en yüksek seviye. 870.000 adete yakın yeni adresin tespit edilmesi de dikkat çekici.

Haftanın önemli gündem maddelerinden biri olan FED faiz kararı çarşamba günü açıklanacak. Beklentilere göre faiz oranının sabit kalma ihtimali güçlü ancak karar sonrası FED Başkanı Powell'in açıklamaları da önemli olacak.

Remilia ve Milady'nin yaratıcısı Krishna Okhandiar'ın hacklenmesi iddiaları da gündeme damgasını vurdu. Adalet Bakanlığı (DOJ), FTX'in eski CEO'su SBF'ye 40-50 yıl hapis cezası istiyor, bu da kripto dünyasında büyük yankı uyandırdı. Grayscale, Ethereum Trust'unu spot ETF'ye dönüştürme hedefinde değişiklik yaptı ve PancakeSwap dördüncü sürümünü duyurdu, kullanıcılar için çeşitli iyileştirmeler içeriyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code