23 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 1.00 ₺
EURO 1.00 ₺
STERLIN 1.00 ₺
ALTIN 1.00 ₺
BTC 1.00 $
ETH 1.00 $
BİST 10,792.53

TEB Bankasından son zamanların en avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranı! Başvuru linki haberimizde!

Kredi
Yayınlama: 9 Mart 2024 Cumartesi 16:21 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Emircan S.

TEB Bankası, müşterilerine sunduğu inanılmaz derecede düşük faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. İşte güncel faiz oranı ve başvuru linki..

TEB Bankasından son zamanların en avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranı! Başvuru linki haberimizde!

TEB’in avantajlı dünyasından hemen yararlanarak 7/24 kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Size en yakın TEB şubesine uğrayarak kredinizi hemen kullanabilir veya şubeye gitmeden başvuru kanallarını inceleyerek detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Kullanmış olduğunuz ihtiyaç kredinizin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmez ve kredi vadesi boyunca sabit kalır, böylece ödeme planınıza uygun oranlarda devam edebilirsiniz.

TEB Bankasından son zamanların en avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranı! Başvuru linki haberimizde!

İhtiyaç kredisi, bireysel harcamalarınızı veya hizmet alımlarınızı karşılayarak geri ödemelerinizi uzun vadede yapabileceğiniz bir finansman aracıdır, bu sayede ihtiyaçlarınızı ertelemenize gerek kalmadan bütçenize uygun taksitlerle ödeme planınızı oluşturabilirsiniz.

TEB İhtiyaç Kredinizle 36 aya varan uzun vade avantajlarından yararlanabilir ve geri ödemelerinizi bütçenize uygun taksitlerle gerçekleştirebilirsiniz.

Standart ihtiyaç kredisi ürünü olan bu kredi, 3 - 36 ay arası vadelerde kullanılabilir ve 3 ay erteleme özelliğine sahiptir.

50.000 TL Üzerinden Örnek Kredi Tablosu

Haber Resmi

 

50.000 TL Üzerinden Örnek Ödeme Tablosu

Haber Resmi

Faiz ve vade oranları müşteri özelinde Findeks notuna göre değişiklik gösterebilir. Başvurularınızı CEPTETEB İnternet Şubesi, Mobil Uygulama veya teb.com.tr üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

TEB piyasa koşullarına göre kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ve onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme gibi haklara sahiptir.

Dikkat: Findeks notunuza göre değişen faiz oranlarında da krediyi kullanabilirsiniz. Findeks notunuzu görmek hesaplamak için tıklayabilirsiniz..

 

Kredi Başvuru Linki: https://www.teb.com.tr/ihtiyac-kredisi

Yorumlar (1)
  • Niyazi arslan2024-03-09 20:08:32 Bu oranlar herkesi zorlar bence
Yorumunu Gönder
code