12 Mayıs 2024 Pazar
DOLAR 32.22 ₺
EURO 34.93 ₺
STERLIN 40.27 ₺
ALTIN 2,444.47 ₺
BTC 60,904.84 $
ETH 2,915.13 $
BİST 10,218.58

Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin

Kredi
Yayınlama: 22 Şubat 2023 Çarşamba 12:00 Güncelleme: 12 Mart 2024 Salı 01:17 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Emircan S.

Banka kredi vermiyorsa bize gelin çok fazla araştırılan konulardan bir tanesidir. Ülkemizde para ile alakalı bütün süreçler neredeyse banka elinden geçmektedir.

Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin

 

Bazı kişilerin banka ile alakalı olarak birtakım sıkıntıları olabilmektedir.

Bu anlamda da kişinin sıkıntısını giderebilmek için bazı aracı olan kurumlar bulunmaktadır noktam ya çok yasal olmamasına rağmen bu aracı olan kurumlar kredi çıkaracak olan kişiye yardımcı olmakta ve komisyon ücreti almaktadır.

Bu kişiler belli faktörün şirket ve bankalarla tanıdığı olan kişiler ya yapmaktadır.

 

Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin

Banka kredi vermediği durumlarda kişiler farklı alternatifler düşünülmektedir. Burada kişinin geçmişi oldukça önemlidir. Kredi çekemiyorum ya da kırmızı listede miyim diyen kişilerin farklı yöntemler ile para araması durumudur.

Bazı kişiler bankada birkaç tanıdık ayarlayarak bu süreci hızlandıran bilmektedir. Ama bazı kişiler ise faktöring şirketlerden para almaktadır.

Bana banka kredi vermiyor diyen kişilerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta piyasada çok ciddi boyutta bu işin dolandırıcılığında olmasıdır. Bu nedenden kaynaklı olarak sağlam ve yetkili firmalar ile anlaşmak daha sağlıklı olacaktır.

 

Ne Olursa Olsun Kredi Veren Banka?

Ne olursa olsun kredi veren banka çok fazla araştırılmaktadır ama bu kesinlikle doğru bir ifade değildir. Çünkü bankalar kişinin kredi notuna göre kredi vermektedir.

Ama krediyle alakalı olarak en çok bilinmesi gereken konu kredinin bankacının inisiyatifinde olmasıdır. Bankacı sizin ile alakalı olarak sistemlerine çeşitli verirler girer ise kredi çıkarabilmektedirler. Bu anlamda da iyi bir bankacıya anlaşmanız gerekmektedir.

 

Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin

 

Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin

Genel olarak bakıldığı zaman özel bankalar daha fazla kredi vermektedir.

Ama devlete ait olan bankalarda çok ciddi boyutta ince elenip sık dokunmaktadır bu nedenle de kredi verilmediği durumlar söz konusu olmaktadır.

Özel bankalar hem daha fazla yüksek faiz oranlarıyla kredi vermektedir.

 

Kredi Alamıyorum Nasıl Alabilirim?

Kredi alamıyorum nasıl alabilirim diyen kişilerin bazı komisyon karşılığında aracı firmalarla çalışması doğru olacaktır.

Günümüzde çok fazla piyasa ve ekonomik koşulların değişmesinden kaynaklı olarak artık kimse kimseyi elden borç para vermemektedir.

Bu anlamda birçok kişi ihtiyacı olduğu durumlarda bankalardan para çekmektedir. Bazı kişilerin kredi kartıyla alakalı olarak ödeme yapmaması veya bazı kredi borçlarının ödenmesinden kaynaklı olarak maalesef ki kara listeye alınmaktadır.

Bu kişilerin paraya ihtiyacı olması durumunda kara listeden kaynaklı olarak para çekinmemektedir.

 

Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin  

Kişinin çok ciddi boyutta paraya ihtiyacı olması durumunda kişi bu komisyon merkezleriyle anlaşabilir. Kişi krediyi çektikten sonra komisyon merkezi çekilen ücret üzerinden komisyon hakkını almaktadır. Burada kişinin iyi bir komisyon merkeziyle anlaşması güvenilir bir merkez olması çok önemlidir.

Bu durum ama kesinlikle yasal bir süreci ifade etmemektedir. Komisyon firmalarında çalışan kişiler ise genellikle bankada çalışan kişiler ile yakın diyalog kurmaktadır. Ve çekilen krediyle alakalı olarak da bu kişiler aracılığıyla çekmektedirler noktam çünkü kredi vermek bankanın da inisiyatifinde olan bir durumdur.

 

Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin Banka Kredi Vermiyorsa Bize Gelin

 

Kredi Başvurusu Olumsuz Olursa Kaç Puan Düşürür?

 Kredi başvurusu olumsuz olursa kaç puan düşürür oldukça araştırılmaktadır banka ile çalışan kişilerin bir kredi puanı bulunmaktadır.

Önceki yıllarda banka ile alakalı olarak kredi başvurusunda bulunan ve bu kredinin onaylanmaması durumunda kişinin kredi puanında bir düşüş olmakta idi.

Ama son dönemlerde bu konuyla alakalı olarak eğer ki olumsuz sonuçlansa bile kişinin kredi puanından bir düşme yaşanmamaktadır.

Bu konuyla alakalı olarak herhangi bir sıkıntı ve tereddüt yaşamanıza gerek bulunmamaktadır. Dilediğiniz kadar kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

İlk Yorumu Sen Yaz
code