30 Nisan 2024 Salı
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.84 ₺
STERLIN 40.84 ₺
ALTIN 2,433.57 ₺
BTC 63,839.75 $
ETH 3,215.79 $
BİST 10,082.77

Kamu Çalışanlarına Özel Düşük Faizli Kredi! Faizler Artmadan Denizbank'tan Son Kampanya! Sakın Kaçırmayın!

Kredi
Yayınlama: 30 Mart 2024 Cumartesi 16:10 Güncelleme: 30 Mart 2024 Cumartesi 16:11 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Emircan S.

Kamu çalışanlarına ve öğretmenlere özel düşük faizli ihtiyaç kredisi.. Faizler artmandan önce son fırsat olabilir.. İşte düşük faizli ihtiyaç kredisi başvuru linki..

Kamu Çalışanlarına Özel Düşük Faizli Kredi! Faizler Artmadan Denizbank'tan Son Kampanya! Sakın Kaçırmayın!

Denizbank Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için özel faiz oranları ve uzun vadeler sunuyor.

DenizBank, kamu çalışanlarına özel bireysel emeklilik sigortası gibi ayrıcalıklı hizmetler de sunarak bu krediye ek avantajlar sağlıyor. Başvuru süreci kolay olan bu kredi, düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor.

Kamu Çalışanlarına Özel Düşük Faizli Kredi! Faizler Artmadan Denizbank'tan Son Kampanya! Sakın Kaçırmayın!

DenizBank'tan %4.41'den başlayan uygun faiz oranları ve 36 aya kadar varan vade seçenekleriyle hemen kullanılabilecek bir kredi alabilirsiniz.

Dosya masrafı olmayan bu krediye İnternet Bankacılığı veya MobilDeniz üzerinden evrak prosedürleriyle uğraşmadan başvurabilirsiniz.

Kamu çalışanlarına özel kredi için en yakın DenizBank şubesine giderek nüfus cüzdanınızla başvuruda bulunabilirsiniz.

Kredi limiti 50.000 TL'ye kadar olan bu krediyle uygun faiz oranlarıyla geri ödeme yapabilirsiniz. 55.000 TL'ye kadar olan kredi limiti ve 36 aya kadar olan taksit seçenekleriyle kolayca başvurabilirsiniz.

 

10.000 TL üzerinden örnek ödeme tablosu

Haber Resmi

Örnek ödeme tablosu, farklı vade ve tutarlar için ödeme planını göstermektedir. Kredi notu, borçluluk seviyesi ve müşterinin segmentine göre faiz oranları değişebilir. Banka, faiz oranlarını değiştirme ve ek belge talep etme hakkına sahiptir. Kredi tahsis ücreti ve sigorta primi gibi masraflar da dikkate alınmalıdır. Krediye ilişkin tüm detaylar ve maliyetler hakkında bilgi formu imzalanmadan önce tarafınıza sunulacaktır.

 

Başvuru İçin Şubelere Gidebilirsiniz. Ön Başvuru İçin Aşağıda Vermiş Olduğumuz Denizbank Resmi İnternet Sitesini Ziyaret Edebilirsiniz..

www.denizbank.com

 

 

Haber Resmi

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code