17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.29 ₺
EURO 35.13 ₺
STERLIN 40.92 ₺
ALTIN 2,467.96 ₺
BTC 65,292.22 $
ETH 2,943.61 $
BİST 10,319.96

O işlemi yapmak artık tamamen ücretsiz

Banka
Yayınlama: 29 Nisan 2024 Pazartesi 15:19 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Emircan S.

Gün geçtikçe nakit para taşıma oranı git gide azalırken herkes dijital paraya dönmüş durumda.. İşte bankacılık işlemlerini sıklıkla yapan kişileri sevindirecek bir haber

O işlemi yapmak artık tamamen ücretsiz

Bankaların rekabetinde yeni bir dönem başladı ve milyonlarca kişiyi sevindiren bir haber geldi!

Artık belirli işlemler tamamen ücretsiz hale geldi. QNB Finansbank, müşterilerine ömür boyu ücretsiz havale işlemi imkanı sunarak bu adımı atmış durumda.

Bu avantajdan faydalanmak isteyen müşteriler, QNB Mobil, İnternet Şubesi ve ATM'ler üzerinden 81 ilde herhangi bir masraf ödemeden para transferi yapabilecekler. Bu işlemlerle nakit ödül kazanma fırsatı da sunulacak.

O işlemi yapmak artık tamamen ücretsiz

Kampanyanın detayları incelendiğinde, banka bünyesindeki hesaplar arasında yapılan havale işlemlerinin ücretsiz olduğu belirtilirken, farklı bankalara yapılan EFT işlemlerinin kampanya kapsamı dışında olduğu ortaya çıktı.

Kredi kartlarıyla yapılan havale işlemleri de kampanya kapsamına dahil değil. Fakat, TL hesaptan hesaba ve talimatlı havale işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek. Bu adımla, bankalar müşterilerine daha geniş kapsamlı ve avantajlı hizmetler sunmayı hedefliyorlar.

Detaylar: https://www.qnbfinansbank.com/

İlk Yorumu Sen Yaz
code