3 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.41 ₺
EURO 34.85 ₺
STERLIN 40.77 ₺
ALTIN 2,399.06 ₺
BTC 59,138.42 $
ETH 2,986.81 $
BİST 10,208.65

Banka Kartı Nedir? Banka Kartı En Karlı Nasıl Kullanılır? Banka Kartı Kazanımları Nelerdir?

Banka Kartları
Yayınlama: 21 Mart 2024 Perşembe 10:26 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Emircan S.

Banka kartı avantajları nelerdir? Nerelerde kullanılır? Yurtiçi yurtdışı kullanımı nasıl olur? Dezavantajları var mı? İşte detaylar..

Banka Kartı Nedir? Banka Kartı En Karlı Nasıl Kullanılır? Banka Kartı Kazanımları Nelerdir?

Banka kartı, müşterilere sunulan ve günlük belirlenen limitler içinde alışveriş ve para çekme imkanı tanıyan bir ödeme aracıdır.

Bu kartlar, temassız özellikleri sayesinde 750 TL ve altındaki alışverişleri hızlı ve güvenli bir şekilde yapmanıza olanak sağlar, böylece şifre girmenize gerek kalmaz. Yurt içinde ve yurt dışında alışveriş yapabilir, para çekebilir ve internet üzerinden güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Banka Kartı Nedir? Banka Kartı En Karlı Nasıl Kullanılır? Banka Kartı Kazanımları Nelerdir?

Banka kartları dünya genelinde Mastercard ve Visa tarafından kabul edilen tüm iş yerlerinde geçerlidir. Ziraat Katılım Bankası ATM'lerinden hesap bakiyenizi öğrenebilir, para çekebilir, döviz ve altın alım/satımı yapabilir, fatura ödemelerinizi gerçekleştirebilir ve IBAN sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Yurt dışında kartınızı kullanarak para çekebilir ve yurt içi ve yurt dışındaki üye iş yerlerinde alışveriş yapabilirsiniz. Banka kartı başvurusu için şubelerden, çağrı merkezinden, internet bankacılığından veya Katılım Mobil uygulamasından başvurabilirsiniz.

Şubelerden hızlı kart talebinde bulunarak anında kart sahibi olabilir veya web sitemiz üzerinden müşteri olup kart talep edebilirsiniz. Bu kartlar, çipli ve temassız özellikleri sayesinde güvenli alışverişin yanı sıra internet alışverişlerinizde de güvende olmanızı sağlar.

Ziraat Bankası Örnek Banka Kartı Bilgileri: www.ziraatkatilim.com.tr

İlk Yorumu Sen Yaz
code