14 Mayıs 2024 Salı
DOLAR 32.24 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.49 ₺
ALTIN 2,426.11 ₺
BTC 61,611.43 $
ETH 2,893.95 $
BİST 10,055.98

Bankada Altın Hesabı Nasıl Açılır? Altın Yatırımı Yapmak İsteyenler Dikkat!

Banka
Yayınlama: 21 Mart 2024 Perşembe 10:58 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Emircan S.

Altın hesabı açmanın avantajları nelerdir? Dezavantajı var mı? Altın hesabı nasıl açılır? Yapı Kredi Bankası üzerinden örnek verdiğimiz haberimizin detayları aşağıdadır..

Bankada Altın Hesabı Nasıl Açılır? Altın Yatırımı Yapmak İsteyenler Dikkat!

Altın Birikim hesabı, Yapı Kredi Bireysel Bankacılık Yatırım Ürünleri Birikim Ürünleri kapsamında sunulan bir hizmettir ve nasıl açılacağına dair önemli detayları haberimzide bulabilirsiniz.

Bu hesap ile, vadesiz hesabınızdan veya Yapı Kredi kredi kartınızdan gram, çeyrek, yarım ve tam altın alım talimatı vererek altın biriktirmeye başlayabilirsiniz.

Kendiniz için ya da sevdikleriniz adına Altın Birikim Talimatı vererek geleceklerine katkıda bulunma imkanına sahipsiniz. Birikim tutarını artırmak isterseniz, istediğiniz zaman ara ödemeler yapabilir ve ödeme tutarlarını isteğinize göre değiştirebilirsiniz.

Bankada Altın Hesabı Nasıl Açılır? Altın Yatırımı Yapmak İsteyenler Dikkat!

Üstelik, belirlediğiniz TL ya da döviz tutarı karşılığında gram altın alım talimatı verebileceğiniz gibi, çeyrek, yarım ve tam altın alımı talimatı da verebilirsiniz. Altın Birikim Talimatı ile düzenli olarak altın biriktirirken altınlarınızın çalınma veya kaybolma riski olmaz.

Altın Birikim Talimatı verme, bilgi alma, değişiklik yapma, ara ödeme gerçekleştirme ve talimat iptali gibi işlemleri Yapı Kredi şubeleri, Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi ve Telefon Bankacılığı gibi kanallar aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Asgari ve azami talimat tutarları belirlenmiş olup, TL veya yabancı para cinsinden verilen talimatlar farklılık gösterir. Müşteriler çeyrek, yarım ve tam altın birikimi taleplerinde belirli gram karşılıkları alırken, fiziki altın teslimatı 1 kg ve üzeri şeklinde yapılmaktadır.

Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şubesi'ne T.C. kimlik numaranız veya kullanıcı kodunuz ile giriş yaparak bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Banka altın günleri ile altın veya ziynet eşyalarınızı şubelere getirerek, değerleri karşılığında gram cinsinden saf altını hesabınıza aktarabilirsiniz.

Detaylar İçin: www.yapikredi.com.tr

İlk Yorumu Sen Yaz
code